Betaling

Veilig betalen
Bij Cosmetic Labs betaalt u veilig en op de manier van uw keuze.
We bieden de mogelijkheid om via iDeal, PayPal, Creditcard, Automatische incasso of op rekening te bestellen.

Géén extra kosten
Cosmetic Labs rekent geen betalingskosten. Dit geldt voor alle betaalmethodes.


Onze betaalmethodes

Dit zijn al onze betaalmethoden:

iDeal
iDeal is de meest gemakkelijke manier om te betalen. U kiest uw eigen bank, waarna u via een beveiligde verbinding  (let op dat het websiteadres begint met https://. De S staat voor Secure), contact maakt met uw bank.

PayPal
Eenvoudig en zeker betalen met Paypal kan ook bij Cosmetic Labs. U wordt na de aankoop doorgestuurd naar de beveiligde Paypal omgeving, waar u met uw eigen account de betaling kunt voltooien.

Creditcard
Wij accepteren de creditcards Visa, Mastercard en American Express. Deze creditcardmaatschappijen staat voor u garant. In de meeste gevallen verzekeren zij zelfs uw bestelling.

Automatische Incasso (SEPA)
Met Automatische incasso geeft u ons de gelegenheid het bedrag automatisch van uw rekening af te schrijven. U hoeft hier zelf niets aan te doen. Automatische incasso werkt erg gebruiksvriendelijk.

Op rekening
Betaalt u uw bestelling liever achteraf door middel van een factuur? Ook dat is bij ons mogelijk. U krijgt uw producten dan samen met de factuur thuisbezorgd. Deze factuur dient u binnen 14 dagen te betalen. De bestelling op factuur mag maximaal een waarde hebben van €150,00.
Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet voor alle bestellingen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij aanbieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening. 

naar begin