• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Prima garantievoorwaarden

Omdat wij geloven in onze fantastische producten, bieden we je ook prima garantievoorwaarden.
  • Je mag onze producten zonder risico proberen
  • Als jouw product niet voldoet, mag je het terugsturen
  • Je krijgt van ons maar liefst 30 dagen bedenktijd

Niet goed geld terug
Zijn onze producten nieuw voor je? Dan begrijpen we best dat je het eerst eens zonder risico wilt proberen. Daarom kunt je de aangebroken verpakking altijd naar ons terugsturen als je niet tevreden bent over het resultaat. Wij vragen je wel om eerst even contact met ons op te nemen voor de retourinstructies.

Vervangend product bij gebreken
Vertoont jouw product gebreken? Je krijgt van ons meteen een vervangend product toegestuurd. Wil je liever geen vervangend product, dan krijg je het bedrag van de aankoop terug. Heb je een defect product? Bel ons dan even op voordat je het product opstuurt. Mailen mag natuurlijk ook.

30 dagen bedenktijd
Binnen 30 dagen vanaf het moment van ontvangst mag je van jouw aankoop afzien. Dit is veel langer dan de wettelijke 14 dagen afkoelingsperiode omdat we je uitgebreid de mogelijkheid willen geven om je te bedenken. Je hoeft hiervoor geen reden aan te geven. Als je de complete aankoop retourneert ontvang je ook de standaard verzendkosten voor de heenzending het retour. Je kunt het geld binnen 14 dagen na herroeping op je rekening verwachten. Wij vragen je om, voordat je het product retourneert, contact met ons op te nemen voor retourinstructies en een etiket voor gratis retourzending met PostNL.

Contact
Heb je een vraag over onze garantievoorwaarden of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Telefoonnummer: 010 8200 362
  E-mailadres: info@cosmeticlabs.nl

naar begin