• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Razendsnelle levering

Onze vaste bezorger voor Nederland en België is PostNL. In overige landen maken wij gebruik van UPS. Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn gedaan, worden dezelfde dag nog aan de bezorger meegegeven. 

Morgen in huis
In principe geldt dus voor zendingen binnen Nederland: vandaag op een werkdag (voor 16:00 uur) besteld, is morgen in huis. Omdat we afhankelijk zijn van PostNL kunnen we hiervoor geen garantie geven. Verzendingen naar het buitenland kunnen enkele dagen in beslag nemen. 

Mijn pakket volgen
Heb je een bestelling op een werkdag gedaan voor 16:00 uur? Dan ontvang je aan het einde van de dag een e-mail van ons met daarin de track&trace code van je pakket. Klik op deze link en je kunt eenvoudig je pakket in de gaten houden. PostNL houd je ook per e-mail op de hoogte van de bezorging van je pakket. Meer informatie over de bezorging van PostNL kun je hier vinden. Meer informatie over de bezorging van UPS kun je hier vinden. 

Bezorging door PostNL: Bepaal zelf de bezorgtijd – en plaats
Komt het bezorgmoment je niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je je pakket wilt ontvangen. Dat kan al vóórdat PostNL het pakket bij je voor de eerste keer komt bezorgen. Zo mis je nooit een pakket! Je kunt je bezorgmoment aanpassen naar een ander moment (overdag of 's avonds) of laat het pakket bezorgen bij een PostNL-locatie. 

Bezorger gemist?
Niemand thuis? Dan brengt de bezorger je pakket naar een PostNL-locatie in de buurt. PostNL laat natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op de track & trace pagina van PostNL zien waar je je pakket kunt ophalen. Ophalen kan vanaf 15.00 uur op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag).
Let op! Je pakket wordt 1 week bewaard op de PostNL-locatie, daarna wordt het teruggezonden.

Tip: Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je je pakket ophaalt. PostNL mag het pakket anders niet aan je meegeven. 

Discreet en geen bezorging bij de buren
Uiteraard wordt de bezorging discreet uitgevoerd. De bestelling wordt verzonden in een neutrale doos met als afzender HL Webshops. Aan jouw pakket is dus niet te zien dat je iets bij ons hebt besteld en het pakket wordt niet afgegeven bij de buren. Dat is wel zo prettig! 

Verzendkosten

    Nederland      België      Duitsland      Oostenrijk      Overige landen   
  Bestelbedrag boven € 50,00    GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS € 14,75
  Bestelbedrag onder € 50,00   € 5,50 € 5,50 € 5,50 € 5,50 € 14,75

 

Contact
Heb je vragen of opmerkingen over onze razendsnelle levering? Neem dan contact met onze klantenservice op of stuur een e-mail.

naar begin